MASSATGE TRADICIONAL TAILANDÈS

És una especialitat de la medicina tradicional tailandesa. Reuneix en perfecta harmonia qualitats i característiques de diferents disciplines orientals, com són el ioga, la digito-pressió i la meditació.

Aquest massatge es realitza amb roba còmoda i consisteix en exercir una sèrie de pressions combinades amb estiraments al llarg de la zona lesionada o contractura.

Calma la majoria de dolors musculars i ens proporciona una sensació de lleugeresa i benestar. Els estiraments continus que rebem en una sessió de massatge tradicional tailandès, ajuden a millorar la nostra flexibilitat, sigui quina sigui l’edat que tinguem. Inspirat en els moviments del ioga, el massatge tradicional tailandès combina estiraments assistits, mobilitzacions articulars i pressions suaus, reequilibrant l’estructura corporal, mental i emocional a cada sessió. El massatge tradicional tailandès ajuda a mantenir i millorar la mobilitat, la flexibilitat i l’energia vital, reduint notablement possibles lesions d’articulacions, músculs i lligaments. Els estiraments, base primordial d’aquest massatge, aconsegueixen una elongació màxima dels teixits connectius de les zones tractades, estimulant així la vasta ret de terminacions nervioses implicades en el moviment.

Mitjançant el sistema nerviós central, aquest estímul és enviat al cervell, que respon amb impulsos que afecten a altres parts del cos, incloses les funcions orgàniques.