Reflexoteràpia podal massatge activador emocional

AMPLIA EL TEU CONTACTE CORPORAL Per al nostre desenvolupament i creixement a nivell corporal, hem d’interaccionar amb l’exterior, fins i tot quan això comporta sovint un moviment continu d’esdeveniments més o menys favorables.

El cos i les emocions actuen com un reflex i un abocador de tots els esdeveniments que rebem de l’entorn i també de les deméspersones.

Depenent de la nostra capacitat per assimilar les diferents situacions, les emocions s’aferraran al nostre físic amb major o menor intensitat.

Cada cos té el seu propi mapa emocional i cada cos, en tant que busca protegir-se, alberga les alteracions emocionals viscudes en un passat, convertint-les sovint en dolors psicosomàtics.

El massatge emocional és una forma d’ajut que proporciona el quiromassatgista per tal de reconèixer les dolències que s’alberguen en el pacient.

Descobrim on s’amaguen les nostres emocions, coneixem com activar-les i finalment com calmar-les gràcies al massatge.

Utilitzem tècniques de massatge neurosedant, californià i bioenergètic.

Va dirigit a les persones que vulguin prendre més consciència del seu propi cos i a les que desitgin ampliar el seu espectre sensitiu, per finalment, sanar i reconciliar-se amb el seu cos.

Ens basem en la respiració i el tacte com a eines de treball.

La sensualitat d’uns moviments encertats de mans sobre una espatlla relaxada ajuda a aflorar sensacions amagades.